Jasnowidz Vanessa
OPINIE

Opinie z jasnowidztwa

Dodaj swoją opinie, jeśli otrzymałaś(eś) ode mnie przepowiednie.



Poniżej strony z opiniami, ktore od Was otrzymalam. Co jakiś czas przybywają nowe.. Przybywa ich tak dużo, że na stronie powoli wyczerpuje się limit dodawania komentarzy... By się przekonać o moich umiejętnościach trzeba się osobiście przekonać. Jeśli nie możesz dodać komentarza lub Twój komentarz nie wyświetla się, proszę prześlij go na mój adres mailowy lub za pośrednictwem strony
jasnowidzvanessa.pl

 



Pana/Pani imię:
Pana/Pani wiadomość:

<- Powrót  1 ...  18  19  20  21  22  23 24  25 Dalej -> 
Nazwa:Dorota
Czas:25.01.2012, o 11:48 (UTC)
Wiadomość:Otrzymałam wiadomości dotyczące przyszłośći zadałam 1 pytanie otrzymałam więcej oraz bardzo możliwe że tak się stanie odnośnie 1 pytania jak przepowiedziała ,reszta również jest możliwa

Nazwa:Sylwia
Czas:23.01.2012, o 15:23 (UTC)
Wiadomość:Pani Vanesso jestem pod ogromnym wrażeniem Pani wróżby! Napisała Pani jakby znała mnie i jego ... nie mogę się nadziwić naprawdę...Wszystko się zgadza! Dziękuję;) Wielki plus dla Pani!

Nazwa:Anna O.
Czas:21.01.2012, o 10:23 (UTC)
Wiadomość:Witaj, moja siostra napisała do Ciebie, ja mogę poprosić o odpisanie? Twoja trafność we wróżeniu to 85%, buziaki:*

Nazwa:Jola
Czas:21.01.2012, o 08:36 (UTC)
Wiadomość:Bardzo duży plus za konkretną i rzeczową odpowiedź - widać kobietka ma dar do tego co robi! To co napisała wróżka zgadza się 100%,co do reszty mam nadzieję, że będzie tak jak Vanessa napisała. Bardzo miła osoba, która ma ogromny dar i go wykorzystuje. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam.

Nazwa:Daria
Czas:20.01.2012, o 17:31 (UTC)
Wiadomość:Dziękuję Pani Vanesso za wróżbę
z początkiem trochę nie do końca się zgadzam ponieważ w tym w czym pracuje od wielu lat, więc doświadczenie mam co więcej mam osiągnięcia, jednak masz racje sama nie wiem czy to do końca ta droga czy też nie

„Właściwie w tej chwili nie widzę możliwości dalszego rozwoju zawodowego w tej firmie, czyli cały czas będzie na tym samym poziomie co jesteś” - to się zgadza bo więcej już chyba nie mogę osiągnąć.

„Masz troszkę jakieś obawy, ale jesteś pracowita, odpowiedzialna, dokładne wypełniasz powierzone ci zadania, znajdujesz się w bardzo bezpiecznym środowisku pracy i tak dalej będziesz osiągać swe cele krok po kroku, wszystko będzie jak do tej pory, przynajmniej na przestrzeni 3 lat” - z tym też się zgodzę.

Nazwa:Kamila
Czas:19.01.2012, o 09:14 (UTC)
Wiadomość:Wszystko szybko sprawnie, i bardzo trafnie:) (dla mnie niestety) Bardzo polecam i pozdrawiam panią Vanessę:)

Nazwa:Kasia
Czas:18.01.2012, o 18:45 (UTC)
Wiadomość:"Drogocennym darem jest umiejętność słyszenia duszy człowieka".
Pani ma właśnie takie predyspozycje. Jestem bardzo wdzięczna za pomoc i naprawdę doceniam.
Cieplutko pozdrawiam.

Nazwa:Monika
Czas:17.01.2012, o 12:13 (UTC)
Wiadomość:Dziękuje za tak pozytywną wróżbę:) za życzliwość i ciepło bijące od Pani;) pozdrawiam cieplutko

Nazwa:Magda
Czas:17.01.2012, o 00:32 (UTC)
Wiadomość:Kochana dziękuję, czuję się dokładnie tak jak napisałaś...
Tyle osób mi to odradza, ale mnie tam pcha... Od paru dni moja dusza aż tańczy, Ty wiesz dlaczego, dziękuje za słowa otuchy. PSsst nie poddam się bez walki:)

Nazwa:Anita
Czas:16.01.2012, o 23:38 (UTC)
Wiadomość:Bardzo Pani dziękuje ! Jest Pani jedyna osobą, która mi tak konkretnie odpowiedziała! Jestem Pani naprawdę wdzięczna ! Na pewno skorzystam jeszcze raz z Pani porady. Jeszcze raz bardzo dziękuje.

stat4u