Jasnowidz Vanessa
OPINIE

Opinie z jasnowidztwa

Dodaj swoją opinie, jeśli otrzymałaś(eś) ode mnie przepowiednie.



Poniżej 21 stron z opiniami, ktore od Was otrzymalam! I co miesiąc przybywają nowe..
jasnowidz-vanessa.pl

 



Pana/Pani imię:
Pana/Pani wiadomość:

<- Powrót  1 ...  5  6  7  8  9  10  11 ... 24Dalej -> 
Nazwa:Agnieszka L.
Czas:01.09.2014, o 09:31 (UTC)
Wiadomość:Witam,
Vanessko co jakiś czas piszę zdać relację jak się sprawy mają. Otóż sprawdziło się do końca sierpnia pracy nie znalazłam, ale zgodnie z przepowiednią liczę, że wrzesień-październik faktycznie coś przyniesie. Ponadto już wiele razy zabierałam się za rytuał połączenia, ale zawsze odwlekałam ten moment. Może nie byłam pewna tych swoich wiecznych rozterek i miłostek. Aktualnie planuję na dzień 9 września przy pełni w końcu zrobić rytuał :) Wreszcie trafiłam na kogoś wyjątkowego, a że aktualna finansowa sytuacja czasami wprowadza między nas zamęt, mam nadzieję na pogłębienie i umocnienie miłości, żeby nic jej nie zepsuło.
Pozdrawiam serdecznie

Nazwa:Kasia
Czas:14.08.2014, o 20:18 (UTC)
Wiadomość:Dziękuję Pani bardzo, czytałam z lekkim zdenerwowaniem :) Podejrzewałam, że takie stanowisko może mieć, wierze, że wizja się sprawdzi.
Pozdrawiam Panią serdecznie, sadzę, że jeszcze do Pani powrócę.
Kasia

Nazwa:Joanna
Czas:07.08.2014, o 19:13 (UTC)
Wiadomość:Przekaz trafiony w 100%.

Nazwa:Agnieszka
Czas:04.08.2014, o 21:02 (UTC)
Wiadomość:Witam,
Vanesso. Po dłuższej przerwie, twoim rytuale uniwersalnym na miłość oraz przepowiedni, pora na wiadomość zwrotną. Otóż Twoja wróżba sprawdziła się co do joty. Partnerka faktycznie znalazła pocieszenie w innych ramionach, niestety po czasie okazało się, że osoby której ufałam. Sądzę, że ta miłość między nimi rozwijała się już w trakcie robienia rytuału, dlatego nie zadziałał w tej intencji.
Za to o dziwo zaraz po wykonaniu rytuału dowiedziałam się, że z moim związkiem koniec i od razu pojawiła się zupełnie nieoczekiwanie i w zupełnie nieoczekiwanym miejscu miłość. Sądzę, że siły wyższe pewnie same za mnie wybrały i zesłały mi kogoś w 100 % odpowiedniego. Także po wielu perypetiach cieszę się wspaniałym związkiem.
Kończąc jeszcze raz dziękuję za rytuał. Myślę, że w dużej mierze mógł się przyczynić do znalezienia partnerki. :)

Pozdrawiam serdecznie,
Agnieszka L.

Nazwa:Marek
Czas:23.07.2014, o 21:23 (UTC)
Wiadomość:Dziękuję Vanessa Ferrari za profesjonalne wykonanie zlecenia. Jesteś unikalnie piękna i zawodową czarownicą, doradcą. Przesyłam pocałunek wdzięczności z mojego wspaniałego serca: * Niech Cię Bóg błogosławi!

Nazwa:Magda
Czas:21.07.2014, o 15:33 (UTC)
Wiadomość:Witam,
Chciałam Pani serdecznie podziękować za pomoc w odnalezieniu kota, który zaginął w marcu.
Pozdrawiam,
Magda z Warszawy

Nazwa:-
Czas:19.07.2014, o 09:50 (UTC)
Wiadomość:Szanowna Jasnowidz Vanesso, dziękuje za odpowiedzi. Teraz czuje się o wiele lepiej. Jestem bardziej spokojna.
Bardzo serdecznie Panią, pozdrawiam: Anna S.

Nazwa:Anna
Czas:01.07.2014, o 13:06 (UTC)
Wiadomość:Szanowna Pani,

Dziekuje za wizje i cieple slowa, ktore potraktowalam jako dobra wskazowke na nowy rok.
Z pozdrowieniami,
Anna

Nazwa:Alicja
Czas:30.06.2014, o 17:36 (UTC)
Wiadomość:Dziekuje za odpowiedzi.
Uspokoiła mnie Pani co do wyjazdu i pracy na statku...
co do mojego obecnego partnera....to w zasadzie wyjęła mi Pani z ust to, co myślę, że on czuje do mnie.....co do mojego byłego chłopaka....to zaskoczyło mnie to, co Pani napisała....gdzieś chyba łudziłam sie, że skoro ja tyle o nim myśle, to musi on o mnie tez myślec, bo sciagam go myślami, albo na odwrót....on o mnie mysli, więc ja też automatycznie myślę o nim....no cóż...trudno....( przeżywam temat byłego partnera tak bardzo.....i sama do końca nie rozumiem czemu on ze mnie zrezygnował, czemu przestał dbać, itp)
Tak, czy owak, dziękuję bardzo
Pozdrawiam serdecznie

Nazwa:Natalia
Czas:26.06.2014, o 15:14 (UTC)
Wiadomość:Witam Vanesso, chciałam napisać, że 2,5 roku temu uzyskałam od Ciebie odpowiedź, wszystko się sprawdziło, te złe i dobre rzeczy, chciałabym Ci bardzo podziękować.
pozdrawiam
Natalia

stat4u