Jasnowidz Vanessa
OPINIE

Opinie z jasnowidztwa

Dodaj swoją opinie, jeśli otrzymałaś(eś) ode mnie przepowiednie.



Poniżej 21 stron z opiniami, ktore od Was otrzymalam! I co miesiąc przybywają nowe..
jasnowidz-vanessa.pl

 



Pana/Pani imię:
Pana/Pani wiadomość:

<- Powrót  1 ...  4  5  6  7  8  9  10 ... 24Dalej -> 
Nazwa:B
Czas:21.11.2014, o 13:33 (UTC)
Wiadomość:Witam ponownie,
W ogóle bardzo mi się podoba cały blog, ciekawe tematy Pani porusza.
A co do sprawdzalności, mogę jeszcze powiedzieć, że moje dwie koleżanki zamawiały u Pani przekaz i obu się sprawdziło, mogę podać więcej szczegółów, jeśli by była Pani ciekawa :)
pozdrawiam
B

Nazwa:B
Czas:20.11.2014, o 08:36 (UTC)
Wiadomość:Witam,
bardzo dziękuję za przekaz! co do M. wszystko się zgadza, właśnie znamy się z pracy. Też go lubię jako kolegę i w sumie spytałam z ciekawości co o mnie myśli, raczej nie chciałabym, żeby znajomość przerodziła się w coś więcej, może dlatego wyszło, że nie jestem w pełni otwarta.
Natomiast jeśli chodzi o D., to chyba bardziej mi zależy, ale właściwie od niedawna.. czytałam na Pani blogu ten ciekawy artykuł, co oznacza jeśli ktoś się w nas intensywnie wpatruje i właśnie z nim tak było ostatnio.. nie lubię jak ktoś się na mnie w ten sposób gapi, nie wiem, co wtedy myśleć.. trochę go ignorowałam, może stąd wyszły ochłodzone stosunki.. chociaż równie dobrze może mu nie zależeć i o mnie wcale nie myśli.. Ale naprawdę po tym wpatrywaniu się ciągle miałam go w myślach, nawet do dziś.. dlatego też napisałam do Pani, żeby się dowiedzieć, jakie jest jego nastawienie..mam nadzieję, że mi to przejdzie, a jak nie, to za jakiś czas znów zapytam ;)
pozdrawiam
B

Nazwa:Katarzyna
Czas:19.11.2014, o 14:22 (UTC)
Wiadomość:Witam Panią Vanesso,

dziękuje za pomoc i wielokrotne wyjaśnienia tematu sprawy z Grzegorzem, o którego pytałam. Dużo, bardzo dużo o tym myślałam. nawet jeśli przez jedna chwile lub krotki czas mógłby być moim przyjacielem, to warto. jeśli chodzi o niego to warto.

Nazwa:Katarzyna
Czas:13.11.2014, o 13:48 (UTC)
Wiadomość:Dziękuje. Kiedyś w jednym przekazie miała Pani racje całkowicie. Wtedy tego nie widziałam, ale zaufałam Pani, posłuchałam. Minął ponad rok i wszystko wydarzyło się zgodnie z przekazem.
Teraz jestem po ciężkiej operacji i tak naprawdę brakuje mi sił na analizę czegokolwiek. W przyszłym tygodniu odezwę sie z prośbą na nową usługę. Ma Pani w sobie wielka mądrość życiową, mimo tak młodego wieku, tylko pogratulować. Ja wszystko w swoim życiu psuje zanim sie zacznie. I pośród ogromnej ilości znajomych i przyjaciół i mężczyzn, jestem bardzo osamotniona duchowo. Ale i tak wciąż popełniam te same błędy, jeśli raz na tysiąc poznam kogoś wartościowego niszczę to okrutnie.

Dziękuje.
Z poważaniem,
K.D.

Nazwa:Iwona P
Czas:12.11.2014, o 13:58 (UTC)
Wiadomość:Witam
Pani Vanesso, nie wiem czy tak się zwracać ..korzystałam w zeszłym roku z wróżby napisała pani coś takiego: ''W tym czasie dobry stan zdrowia, ale osłabiona będzie głowa, uszy i narządy płciowe, więc tu może się coś pojawić, lecz i też nie musi (wskazuje to jako możliwość, która nie musi wcale zaistnieć); Mogą to być jakieś zawroty/ albo punktowe bóle głowy, szum uszny''

Ból głowy, szum w uchu (bardziej jakbym słyszała bicie serca, pełność w uchu) niedawno zaczęły się zawroty głowy. Byłam u prywatnego lekarza kilka dni temu miałam robione MRI (to chyba tomografia) i okazało się że mam guza, nie jest to rak ale jestem przerażona. Nie wiem jak przetłumaczyć to na polski ale jest to guz zlokalizowany miedzy uchem a tyłem głowy. Chciałabym się zapytać czy wróży pani też odnośnie zdrowia ..nie chce diagnozy bo już zostałam zdiagnozowana , boje się po prostu wyniku- czy wszystko się dobrze ułoży , czy objawy znikną po zabiegach..jeszcze nie wiem jaki zabieg będę miała..ale boje się. CZytalam niedawno pani wróżbę i zauważyłam że pani o tym napisała. Nie chodzi mi również o darmową wróżbę, chciałabym żeby pani napisała czy pani mogłaby odpowiedzieć na to pytanie i jaki byłby koszt
pozdrawiam
Iwona

Nazwa:Grażyna
Czas:29.10.2014, o 19:47 (UTC)
Wiadomość:Dziękuje. Odnośnie kursu trafnie, bo jestem właśnie na kursie. I obawiam się jak to będzie bo to w języku angielskim będą egzaminy. Fajnie tez wyszła przeszłość. Dziękuje za wizje.

Nazwa:Irena
Czas:25.09.2014, o 17:26 (UTC)
Wiadomość:Szanowna Jasnowidz Vanesso dziekuje za porade.
Bardzo serdecznie Pania pozdrawiam:
Irena.

Nazwa:Anna
Czas:24.09.2014, o 16:36 (UTC)
Wiadomość:Witam, wracam po 1,5 rocznej przerwie :-) Miała Pani rację, zaszłam w ciąże z 1 dzieckiem, sprawdziło się. Teraz spodziewam się również córci i również płeć zgadza się. Dziękuje, Anna P.S. Na pewno jeszcze skorzystam, bo mam kilka nowych pytań do Pani :-)

Nazwa:Krzysztof
Czas:07.09.2014, o 21:25 (UTC)
Wiadomość:Witam ponownie.
W przeszłości zadałem pytanie o to, czy zdołam pomimo problemu zdrowotnego, rozpocząć studia prawnicze. Otrzymałem odpowiedź, że zdecydowanie nie w tym roku. I tak w rzeczywistości jest.
Dziękuje, przesyłam pozdrowienia.

Nazwa:Agata
Czas:02.09.2014, o 19:12 (UTC)
Wiadomość:Witam,
Zamówiłam u Pani tym razem rytuał... pieniążki wpłaciłam i zobaczymy...
Oby był taki skuteczny, jak Pani przepowiednie... :)

Dobrej nocy!
A.K.

stat4u