Jasnowidz Vanessa
OPINIE

Opinie z jasnowidztwa

Dodaj swoją opinie, jeśli otrzymałaś(eś) ode mnie przepowiednie.



Poniżej 21 stron z opiniami, ktore od Was otrzymalam! I co miesiąc przybywają nowe..
jasnowidz-vanessa.pl

 



Pana/Pani imię:
Pana/Pani wiadomość:

<- Powrót  1  2  3  4  5  6  7  8  9 ... 24Dalej -> 
Nazwa:Małgorzata Ł
Czas:23.12.2014, o 21:45 (UTC)
Wiadomość:Witam
Chciałam podzielić się z panią wiadomością ze dziś Piotr dzwonił do mnie i rozmawialiśmy mam nadzieje ze jeszcze się odezwie jest w wielkiej Brytanii
Ps Życzę zdrowych wesołych świat i szczęśliwego nowego roku pozdrawiam

Nazwa:Małgorzata Ł
Czas:14.12.2014, o 20:21 (UTC)
Wiadomość:Witam
Pani Venesso chciałam powiedzieć ze Piotr się odezwał zadzwonił na mój drugi numer ale nie rozmawiałam z nim nie jestem pewna czy to on ponieważ nie odebrałam telefonu ale tak podejrzewam ponieważ jak oddzwoniłam na ten numer to wyszło mi że dzwoniłam do Bydgoszczy a on pochodzi stamtąd czyli to dobry znak
Pozdrawiam

Nazwa:Luiza
Czas:12.12.2014, o 21:20 (UTC)
Wiadomość:Dziękuje,
Musze przyznać, że troszeczkę mnie to zaskoczyło, ale na pewno się nad wszystkim zastanowię.
Pozdrawiam serdecznie,
Luiza

Nazwa:Aneta
Czas:09.12.2014, o 12:08 (UTC)
Wiadomość:Witam Pani Vanesso,
Pięknie dziękuję za określenie mojego faktycznego stanu. Smutny jedynie jest fakt utarty czegoś w co wierzyłam. Jednak pociesza mnie Pani, że na rynku nawet pa zamknięciu prace znajdę. A tym pseudo przyjacielem to zapewne jest mój tata o którym wiele by pisać.
Pozdrawiam serdecznie,
Aneta

Nazwa:Aleksandra
Czas:05.12.2014, o 22:19 (UTC)
Wiadomość:Witam,
Jestem zaskoczona trafnością opisu szczerze mówiąc i bardzo gratuluję. Ciężki charakter, zdrada, psycholog- wszystko się zgadza. Bardzo dziękuję! :)

Nazwa:Małgorzata
Czas:05.12.2014, o 14:17 (UTC)
Wiadomość:Witam
Chciałam podzielić sie z panią tym jak odprawiam ten rytuał, czuje się bardzo spokojna chodź dziś przy ostatniej kwestii z aniołem stróżem pomyliłam kolejność, ale to chyba nic nie zaszkodzi w tym całym rytuale. I jeszcze jedno nie wiem czy ma to związek z tym ale częściej się uśmiecham i wogóle inaczej postrzegam dużo rzeczy pozdrawiam

Nazwa:Kasia
Czas:04.12.2014, o 14:15 (UTC)
Wiadomość:Droga Vanesso,
Dziękuje za wszystkie rady, refleksje to na pewno bardzo pomogło. Ale przede wszystkim to ja musze poukładać w swojej głowie. Oddałabym wiele, żeby mieć spokój w sercu. Dziękuje raz jeszcze za wszystkie słowa i rady i przemyślenia. Pani mnie świetnie rozumie.
Z serdecznymi pozdrowieniami,
Kasia

Nazwa:Agnieszka L.
Czas:03.12.2014, o 14:56 (UTC)
Wiadomość:Witam,
Droga Vanesso. Wracam z weryfikacją Twojej przepowiedni. Tym razem podobnie jak wcześniej Twoja przepowiednia sprawdziła się w 100%. Moja partnerka jakieś 3 miesiące temu całkowicie zerwała kontakty. Widocznie zgodnie z przepowiednią nasze osobowości do siebie nie pasowały.
Pozdrawiam serdecznie
Agnieszka L.

Nazwa:Krzysztof T.
Czas:02.12.2014, o 22:55 (UTC)
Wiadomość:Witam i dziękuję za przekaz.

Przekaz tak naprawdę i tu nic nie dodając od siebie sztucznie, jest trafny w stu procentach.

1. Myśleć bardzo dużo myślę nad wieloma rzeczami, głównie nad nowym związkiem.

2. Zastanawiam się nad swoją działalnością - ale to jeszcze nie teraz, ale kiedyś na pewno.

3. Zranienie jest i czas ciszy też - koleżanka, spotkanie po latach, chwilowo przerwa się szykuje w spotkaniach. Jest to bliska osoba, jak w przekazie.

Generalnie sto procent prawdy o mnie - ja umiem dobrze czytać, czytam między słowami jak to się mówi.

Pani odpowiedź mnie nie zawiodła, wręcz przeciwnie, a Pani rada o działaniu pomijając rozterki uczuciowe to 1000 procent o mojej obecnej sytuacji, ja mimo że facet, przejmowałem się tą sferą aż za bardzo a to wpłynęło na blokady w innych sferach:)

Jedną rzecz chciałem tylko doprecyzować, czy dobrze zrozumiałem, bo chyba zabrakło przecinka i nie zrozumiałem:)

Cytuję:

W sferze uczuć mam informację o oddalaniu się, a nawet niechęć przed jakąkolwiek formą kontaktu z jakąś osobą, która cię zraniła albo po prostu na razie nic nie chcesz zmieniać w najbliższym czasie w swojej sferze uczuciowej, a w niej wychodzi mi w przekazie, że jesteś samotny. Ale nie do końca pojawi się nowa partnerka w najbliższym czasie.

Czy po słowie końca powinien być przecinek, znaczy że pojawi się nowa partnerka w najbliższym czasie?.

To by było powiązane z tym:

Przekaz mówi o tym, że zaczniesz nowy etap w życiu uczuciowym –jest to informacja na linii czasu teraźniejszego, tego najbliższego.

Akurat jeszcze nikogo nie poznałem, ale to pewnie jakaś najbliższa przyszłość.

Co mogę powiedzieć ma Pani ewidentny DAR, jutro na spokojnie sobie popatrzę Pani ofertę co jeszcze Pani oferuję.

Pozdrawiam serdecznie z Warszawy

Krzysztof T.

Nazwa:Bartek
Czas:30.11.2014, o 14:04 (UTC)
Wiadomość:Dziękuje za wsparcie droga Vanesso. Dobrze wiedzieć że komuś tak zwyczajnie obcemu zależy na tym żebym żył-dziękuje-to naprawdę wielkie że pomimo iż nie masz z tego profitów piszesz do mnie wyczerpująco i z sercem. Pozdrawiam. Dziękuje za ludzkie podejście. Dziękuje za obszerne wyczerpanie tematu i zainteresowanie się moim problemem. Z pozdrowieniami -Bartek

stat4u