Jasnowidz Vanessa
OPINIE

Opinie z jasnowidztwa

Dodaj swoją opinie, jeśli otrzymałaś(eś) ode mnie przepowiednie.



Poniżej 21 stron z opiniami, ktore od Was otrzymalam! I co miesiąc przybywają nowe..
jasnowidz-vanessa.pl

 



Pana/Pani imię:
Pana/Pani wiadomość:

<- Powrót  1  2  3  4  5  6  7  8 ... 24Dalej -> 
Nazwa:Barbara
Czas:28.02.2015, o 16:24 (UTC)
Wiadomość:Witam,
wielkie dzięki za wyjaśnienie tych kwestii i cenne rady.
Życzę również powodzenia w prowadzeniu strony i rozwijaniu działalności ;)
pozdrawiam
Barbara

Nazwa:Agnieszka K.
Czas:25.02.2015, o 22:41 (UTC)
Wiadomość:Pani Vanesso chciałam bardzo podziękować ,mimo to ,że przekaz jest bardzo negatywny jeśli chodzi o Łukasza. Ironią losu jest fakt,iż miesiąc temu chciał wrócić, błagał że nie umie żyć beze mnie. Nie zgodziłam się ,ponieważ mam dość już cierpienia. Myśli Pani ,że taki ktoś jest w stanie się zmienić?
Ja naprawdę myślałam ,że to miłość mojego życia.
Skorzystam na pewno z Pani usług po raz kolejny.
Z wielkim sercem
Agnieszka K.

Nazwa:Agata
Czas:25.02.2015, o 22:32 (UTC)
Wiadomość:Opinia neutralna. Dopłaciłam wedle życzenia i... dostałam odp. nie na ten temat. Oczywiście nie omieszkałam o tym napisać, w rezultacie dostałam króciutką odp. Wizja w przypadku Roberta nie trafiona, zero spr. W przypadku Marka tak. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

Nazwa:Mariusz
Czas:07.02.2015, o 20:56 (UTC)
Wiadomość:witam,
w tej chwili nie ma na horyzoncie większych problemów, chciałbym tylko żeby wszystkie przekazy się zmaterializowały , myślę że byłoby wtedy dobrze, niestety nie posłuchałem przekazu aby dać sobie spokój z giełdą i skończyło się to bardzo źle( dwa razy), jeżeli wszystko będzie jak w przekazach na pewno postaram się o premie dla Pani, na pewno po sprawach sądowych otrzyma Pani dodatkowe pieniądze, natomiast w dalszym ciągu chciałbym się spotkać w mojej sprawie, wiem, że Pani nie robi tego, ale jeśli zrobi Pani wyjątek, będę wdzięczny, nie chce o tym ani pisać ani rozmawiać przez Internet, ale dało by mi trochę spokoju albo dostarczy problemów.

Nazwa:Mariusz
Czas:21.01.2015, o 19:32 (UTC)
Wiadomość:Witam,
dla potwierdzenia powiem , że pytałem czy wrócę za 5 lat , przekaz mówił że nie, I to prawda, kurs funta będzie w przedziale 6-7 zł, przez najbliższe 4-5 lat, a to oznacza naprawdę spore zyski, nie ma po co wracać,

Nazwa:Zuzanna
Czas:20.01.2015, o 21:25 (UTC)
Wiadomość:Dziękuje bardzo za odpowiedź. Rzeczywiście pracuje ze mną taka osoba. Z tym co pani napisała że ta osoba nigdy nie zostanie złapana może się zgadzać bo opis pasuje to właściciela tego hotelu... albo do jednego co na popołudnie chodzi, sama nie wiem ale dziękuje bardzo.

Nazwa:Mariusz
Czas:16.01.2015, o 20:40 (UTC)
Wiadomość:Witam,
kilka informacji jest prawdziwych zgodnych ze stanem faktycznym.
Pytałem też o wynajem placu za domem, na pewno wizja jest trafna bo ja jeszcze nie dałem żadnej informacji , chce to zrobić w kwietniu, ale mam wrażenie jakby ktoś faktycznie już sie tym interesował, ponadto wizja mówiła o problemach z ludźmi na pewno takie będą jeśli tylko ktoś się pojawi, bo sąsiad jest nieprawdopodobnie zdesperowany przeszkodzić we wszystkim, ale do tej pory jakaś niewidzialna ręka załatwiła wszystko pozytywnie,
pozdrawiam

Nazwa:Małgorzata Ł
Czas:06.01.2015, o 11:50 (UTC)
Wiadomość:Witam
Chciałam pani powiedzieć ze wszystko jest ok Piotr i ja mamy kontakt. pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego w nowym roku. Małgorzata

Nazwa:Iwona W.
Czas:04.01.2015, o 12:40 (UTC)
Wiadomość:Witam :)
Bardzo dziękuję za wróżbę, jest ona dla mnie pozytywna, więc tym bardziej się cieszę. Szczególnie trafna jest informacja o zdrowiu. Zgadza mi się w 100%, bo cierpię na wszystkie wymienione dolegliwości. Także tu strzał w 10! Dziękuję jeszcze raz za przekaz i w związku z Nowym Rokiem życzę wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń oraz siły i wytrwałości w pomaganiu innym i realizacji własnych postanowień. :)

Nazwa:Ala
Czas:25.12.2014, o 16:54 (UTC)
Wiadomość:Venesso dziękuje za przekaz i przepraszam że trwało to tak długo.
Dałaś mi w nim dużo do myślenia i jednocześnie nadzieje . Stałam się poszukiwaczem przeróżnych metod samoleczenia. Każdą wolną chwile spędzam przed komputerem.
A co do mojego przyjaciela to czas pokaże.

A przy okazji życzę aby Święta Bożego Narodzenia były pełne ciepła, miłości, radości i spokoju
Ala

stat4u