Jasnowidz Vanessa
OPINIE

Opinie z jasnowidztwa

Dodaj swoją opinie, jeśli otrzymałaś(eś) ode mnie przepowiednie.



Poniżej 21 stron z opiniami, ktore od Was otrzymalam! I co miesiąc przybywają nowe..
jasnowidz-vanessa.pl

 



Pana/Pani imię:
Pana/Pani wiadomość:

<- Powrót  1  2  3  4  5  6  7  8 ... 24Dalej -> 
Nazwa:Justyna
Czas:07.05.2015, o 09:25 (UTC)
Wiadomość:Kochana Vanessko tak bardzo pomagają mi Twoje porady, boję się i żałuję że nie mam takiego przyjaciela jak Ty w swoim otoczeniu. Taki człowiek jak Ty to skarb więc bądź zdrowa i pomagaj dalej osobom takim jak Ja….

Nazwa:Joanna Fijal
Czas:30.04.2015, o 21:22 (UTC)
Wiadomość:Dziękuje Pani bardzo za pomoc.

Nazwa:Agata
Czas:30.04.2015, o 09:03 (UTC)
Wiadomość:Przekaz bardzo obszerny, poruszający wiele aspektów. Zadane zostały przeze mnie dwa pytania, a możliwości rozwiązania problemów, których dotyczyły, padło kilka. Trzeba wiele razy go przeczytać analizując swoją sytuację krok po kroku i wyciągnąć wnioski. Sama Vanessa jest osobą bardzo sympatyczną, potrafiącą podpowiedzieć jak się zachować i co robić, oraz niezwykle cierpliwą (nie jestem osobą łatwą w codziennej egzystencji a ona ze spokojem odpowiadała na wszystkie moje pytania). Kontakt wyśmienity. Na pewno "zobaczymy się" ponownie :)

Nazwa:Joanna Fijal
Czas:28.04.2015, o 19:33 (UTC)
Wiadomość:Witam.

Kupiłam wróżbe juz raz kupiłam u Pani co widze no jestem pod wrażeniem trafności.

Nazwa:Katarzyna
Czas:21.04.2015, o 17:33 (UTC)
Wiadomość:Droga Vanesso,
raz jeszcze dziękuje za wszystkie słowa wsparcia, pozwala mi to lepiej zrozumieć sytuacje. Ja gdybym była na Pani miejscu dokładnie to samo bym sobie powiedziała, tylko najtrudniej jest, gdy to dotyczy nas osobiście.

Nazwa:Agnieszka L.
Czas:20.04.2015, o 18:20 (UTC)
Wiadomość:Witam Vanesso

Od ostatniej wiadomości wracam z weryfikacją. Otóż ponownie wszystko sprawdziło się w 100%. Dzięki temu podjęłam pewne decyzje szybciej i sama zakończyłam znajomość. Serdecznie dzięki za pomoc.

Nazwa:Joanna
Czas:11.04.2015, o 17:07 (UTC)
Wiadomość:Witam korzystałam juz z Pani wizji co widzę na mój temat i dużo się potwierdziło. Mam pytanie odnośnie tej opcji czy pytania mogą być długoterminowe czy ewentualnie lepiej zadać jedno dwa pytania . Wróżba nie była optymistyczna i wiele sie potwierdziło, mam bardzo duży problem z mężem nie wiem ile to będzie trwało i co robić dalej. z jakiej opcji lepiej skorzystać. Pozdrawiam

Nazwa:Małgorzata
Czas:04.04.2015, o 11:24 (UTC)
Wiadomość:Bardzo dziękuje za wizje. Życzę Pani spokojnych i zdrowych Świąt (jeżeli je Pani obchodzi) lub poprostu owocnego czasu spędzonego w gonie najbliższych

Pozdrawiam serdecznie

Nazwa:Małgorzata Ł
Czas:01.04.2015, o 09:46 (UTC)
Wiadomość:Dziękuje że zawsze pani mnie wysłucha jak by coś uległo zmianie to oczywiście napiszę
PS.Zdrowych wesołych świąt wielkanocnych życzę
małgorzata


Nazwa:Mariusz
Czas:18.03.2015, o 10:07 (UTC)
Wiadomość:witam,
wizje , które otrzymuje są bardzo trafne, plan, który miałem nie powiódł sie, tak jak mówiłaś, na początku czerwca jeszcze zapytam o kilka spraw, teraz rzeczywiście czeka mnie trudne dwa miesiące, wszystkie wizje chyba sie sprawdzą, bo wykończenie domu ruszyło i to niespodziewanie, brat bardzo chce mi pomoc, będę w kontakcie na początku czerwca
pozdrawiam

stat4u