Jasnowidz Vanessa
OPINIE

Opinie z jasnowidztwa

Dodaj swoją opinie, jeśli otrzymałaś(eś) ode mnie przepowiednie.



Poniżej 21 stron z opiniami, ktore od Was otrzymalam! I co miesiąc przybywają nowe..
jasnowidz-vanessa.pl

 



Pana/Pani imię:
Pana/Pani wiadomość:

<- Powrót  1  2  3  4  5  6  7  8 ... 24Dalej -> 
Nazwa:Elżbieta Borucka
Czas:20.08.2015, o 16:06 (UTC)
Wiadomość:bardzo dziękuje za odp jestem trochę zaskoczona bo widzę że zaczyna sie trudny czas dla mnie i to jest prawda bo już coś zauważam i już zaczynam się borykać z małymi problemami a co tu właśnie dalej ale myślę ze uda mi się to wszystko pokonać i dam radę pomimo cierpienia i bólu chociaż walczę z tym .Cieszę się ze do pani napisałam, ponieważ moja intuicja i moje przepuszczenia i moje sny które od dziecka mam i sie sprawdzają pani mi pomogła to bardziej zrozumieć bo w pewnych kwestiach nie do końca
wiedziałam co góra chcę mi przekazać .

jeszcze raz dziękuje za pomoc i już teraz wiem i posłucham pani rad jest pani niesamowita osobą z wielkimi zdolnościami .

Nazwa:Magdalena Stankiewicz
Czas:08.08.2015, o 07:09 (UTC)
Wiadomość:Witam
Dziękuję za poświęcony czas i odpowiedÂź. W dniu gdy do Pani napisałam że chciałabym porady to miałam sie z nim rozstać. Powoli ucze sie być i obchodzić z nim bo jest bardzo nerwowy. Staram sie pracować nad soba i powoli probuje wpłynąć na niego by pracowal nad soba i zebysmy wspolnie pracowali nad naszym zwiazkiem.
Mam nadzieje że wszystko sie juz ułoży.
Dziekuje jeszcze raz i pozdrawiam.

Nazwa:Martyna
Czas:31.07.2015, o 17:18 (UTC)
Wiadomość:

Witam. Przekaz jest trafny jesli chodzi o przyjaciolke i faceta. Dziwi mnie jednak o co moze chodzic z ta wymiana, poniewaz w moim zyciu nic takiego sie nie dzieje. Ewentualnie to moze chodzic tylko i wylacznie o faceta - on daje mi szczere uczucie a ja nie...

Dziwne jest tez ze w przekazie nie ukazala sie wzmianka o sytuacji ktora na zawsze odmienila mnie i moje zycie i z powodu ktorej mam okropne wyrzuty...

No ale byl to krotki przekaz wiec mogla sie nie pojawic.

Dziękuję za darmową wróżbę i życzę wszystkiego dobrego.

pozdrawiam :)

Nazwa:Grażyna
Czas:14.07.2015, o 07:54 (UTC)
Wiadomość:Dziekuje za odpowiedz :-) tak trafna analiza mojej obecnej sytuacji szukam rozwiazania problemu ktory powstal nie z mojej winy i ktory ingeruje w pewne sfery mojego zycia. Tylko czy uda mi sie go rozwiazac w najblizszym czasie hmmm bo jesli nie odbije sie to na moim malzenstwie i rodzinie.
Jeszcze raz Dziekuje :-)

Nazwa:Marta
Czas:13.07.2015, o 14:35 (UTC)
Wiadomość:Dzień dobry,
dostałam od pani e-maila,miło że pani odpowiedzi były obszerniejsze poza tak i nie, teraz czekam, oby się spełniło:) pewnie jeszcze nie raz skorzystam z pani pomocy, jest pani kochana, wszystkiego dobrego:)
pozdrawiam- Marta

Nazwa:Sylwia Boba
Czas:11.07.2015, o 10:17 (UTC)
Wiadomość:chciałabym Pani podziękować raz jeszcze za wizje w sprawie matury,gdyby nie Pani pewnie nie wiedząc o niczym wcześniej nie przygotowałabym się psychicznie do porażki i sam Bóg wie co by mi głupiego do głowy strzeliło.
Z porażką też trzeba potrafić się pogodzić.Co do reszty pytań dowiem sie w przyszłości jak to będzie w rzeczywistości :)

Nazwa:Agnieszka L.
Czas:25.06.2015, o 11:05 (UTC)
Wiadomość:Witam :)

Po przerwie wracam z weryfikacją. Otóż zgodnie z przepowiednią do poprzedniego związku już raczej nie wrócę. Faktycznie partnerka kierując się opinią innych oraz strachem wybrała mężczyzn. Z kolei jeśli chodzi o kontuzję kolana, faktycznie jest lepiej i miejmy nadzieję, że za miesiąc, czy dwa będzie już super. Póki co jeśli chodzi o zabieg obecnie nie wchodzi w grę.
Za każdym razem wszystkie przepowiedni się w 100% sprawdzały, dlatego myślę, że i tym razem można skorzystać.
Pozdrawiam
Agnieszka

Nazwa:Zuzanna
Czas:20.06.2015, o 18:53 (UTC)
Wiadomość:Dziękuję Pani Vanesso za przekaz :) Bardzo mi Pani pomogła i rozjaśniła sytuacje, o to mi właśnie chodziło. Z tym co Pani napisała zgadzam się w 100%, wiem, że musiałabym robić dodatkowe szkolenia... a osoby z którymi pracuję są ode mnie dużo młodsze, żądne władzy i strasznie zazdrosne... Na razie tam zostanę a później czas pokaże.

Pozdrawiam Panią bardzo serdecznie i życzę udanego weekendu!

Nazwa:Agnieszka L.
Czas:01.06.2015, o 20:35 (UTC)
Wiadomość:Witam,

Jestem pod wrażeniem tak długiej odpowiedzi. Bardzo dziękuję. W końcu jestem w stanie podjąć właściwe decyzje. Myślę, że jeszcze nie raz wrócę z dylematami właśnie do Ciebie Vanesso po radę. Jeszcze raz śliczne dzięki :) Miłej niedzieli.

Pozdrawiam Agnieszka

Nazwa:Ewelina
Czas:08.05.2015, o 19:45 (UTC)
Wiadomość:Witam,
Właśnie odczytałam wiadomość, jednak podjęłam dobrą decyzje rozstając się z Nim. Jeśli z jego strony nic nie ma to bez sensu to ciągnąć a tym bardziej ,że wedle Pani to nie ma szans na normalny związek na dłużej. Ja i tak zaangażowałam się w tą znajomość i mi na Nim zależy więc dobrze, że to się zakończyło teraz niż po roku czasu czy też dłużej . Tylko mi nie daje spokoju myśl, że jak można tak nagle zmienić nastawienie, chciał mieszkać razem , do rodziców prowadzić a nagle takie odcięcie . Pretensje mogę mieć sama do siebie, że tak szybko zaangażowałam się i poczułam coś do Niego. Na ten moment nie mogę mieć z Nim koleżeńskich relacji gdyż to będzie mnie bolało .
Dziękuję za rozjaśnienie sytuacji.

stat4u