Jasnowidz Vanessa
OPINIE

Opinie z jasnowidztwa

Dodaj swoją opinie, jeśli otrzymałaś(eś) ode mnie przepowiednie.



Poniżej 21 stron z opiniami, ktore od Was otrzymalam! I co miesiąc przybywają nowe..
jasnowidz-vanessa.pl

 



Pana/Pani imię:
Pana/Pani wiadomość:

<- Powrót  1  2  3  4  5  6  7  8 ... 24Dalej -> 
Nazwa:Mateusz
Czas:18.01.2016, o 22:47 (UTC)
Wiadomość:Pozdrawiam Panią, bardzo ładne oczy, skłoniły do zainteresowania się tematu ezoteryki.

Nazwa:Krzysztof
Czas:18.12.2015, o 07:38 (UTC)
Wiadomość:Witam ponownie po długiej przerwie. Poprzednio przekaz się spełnił. Przesyłam pozdrowienia i życzenia spokojnych świąt.

Nazwa:Ania
Czas:14.12.2015, o 10:19 (UTC)
Wiadomość:Witam Pani Vanesso,
Już kilka razy korzystałam z Pani usług i nie wiem jak to się dzieje ale rzeczywiście sprawdza sie to co Pani pisze ;). Chociaż z natury mam sceptyczne nastawienie do tego typu rzeczy i nijak nie potrafię sobie tego racjonalnie wytłumaczyć.

Pozdrawiam
Ania

Nazwa:Małgorzata Ł.
Czas:10.12.2015, o 08:17 (UTC)
Wiadomość:Witam serdecznie, właśnie czytałam wiadomość od pani bo dzisiejszy dzień miałam zabiegany. Dziękuję za tak piękny opis muszę powiedzieć że to co pani napisała jest prawdą. Pamięta pani jak wcześniej opisywałam pani moja sytuację z Piotrem chodzi mi teraz o to jak byliśmy wcześniej para przed rozstaniem się właśnie tak było ja zawsze miałam do niego pretensje tak to ujmę i jak zaczęliśmy od nowa też nieraz wspominałam mu to że nie odzywa się do mnie po parę dni.Więc zastosuje się do pani zaleceń a dokładniej do tego aby to on grał pierwsze skrzypce. jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam

Nazwa:Luiza
Czas:23.11.2015, o 19:24 (UTC)
Wiadomość:Dziekuję ponownie za bardzo interesujący przekaz, który naprawdę dał mi do myślenia, szczególnie ta część dotycząca podróży, ponieważ jest pani już drugą osobą, ktòrej zadałam to pytanie, a odpowiedź jest zaskakująco podobna. To są wszystkie usługi, które zamòwiłam, ale myślę, że wkrótce mogę zadać więcej.

Pozdrawiam I do usłyszenia
Luiza

Nazwa:Ania
Czas:20.11.2015, o 19:59 (UTC)
Wiadomość:Vanesso,

bardzo dziękuję. Szczerze mówiąc liczyłam na trochę inny scenariusz. Noc cóż .. życie ;)). W każdym razie teraz przynajmniej widzę jakiś kierunek ;)

Pozdrawiam serdecznie
Ania

Nazwa:Klaudia
Czas:18.11.2015, o 20:42 (UTC)
Wiadomość:Bardzo trafne wizje.Jestem bardzo zadowolona z usługi Pani Vanessy.Na pewno jeszcze nie raz skorzystam :)

Nazwa:Anna
Czas:10.11.2015, o 20:50 (UTC)
Wiadomość:Bardzo dziękuję za maila.
Czytam go kilka razy i caly czas zastanawiam sie....z jednej strony to co czytam to wiem ze to jest sama prawda a z drugiej strony moje druga strona krzyczy, ze nie, ze to przeciez tak nie do konca i ze to nie moze tak sie skonczyc.
Tak wiec dalej będę myslec, przeczytam jeszcze to wszystko kilka razy i mam nadzieje, ze pozwoli mi to odzyskac wewnatrzny spokoj.
Dziekuje jeszcze raz i dobranoc.

Nazwa:Iwona
Czas:02.09.2015, o 18:12 (UTC)
Wiadomość:Witam,

Bardzo Pani dziekuję za pomoc i przekaz. Widzę, że kwestia książki nadal pozostaje bez zmian, no ale na pewno nie przestanę szukac wydawcy, jestem więcej niż pewna, że w końcu mi się uda :)
Po raz kolejny jestem zszokowana ( w sensie pozytywnym) szczególnie jeżeli chodzi o przepowiednię dotycząca zdrowia, kolejny raz trafienie w 10!
Nie wiem jak Pani to robi, ale jestem pod wrażeniem. Aktualnie cierpię na długotrwały katar, jak i nerwobóle - migreny i bóle barków oraz kręgosłupa. No i z tego co Pani napisała, musze się z tym jeszcze trochę pomęczyc :) Serdecznie dziękuję za przekaz oraz pozdrawiam i życzę wszystkiego co najlepsze!!! :)

Nazwa:Zbigniew
Czas:21.08.2015, o 15:07 (UTC)
Wiadomość:Witam ,
Bardzo dziękuję za przesłany przekaz .Wszystko się zgadza .Chodzi o relację z osobą o ciemno blond włosach i szarych oczach .O zdrowie także ,chociaż sam jestem z wykształcenia lekarzem to nie za bardzo wiadomo skąd trudności w oddychaniu ,i ze strony serca .Tak w badaniach nie za bardzo jest do czego się przyczepić .
Głownie jednak chodzi mi o tą osobę . Tu chciałbym ponownie prosić Panią o pomoc .
Bardzo ,bardzo dziękuję
Zbyszek

stat4u